Zelf je bijzondere reisbeleving organiseren

Onze tools om zelf je onvergetelijke reisbeleving samen te stellen

1. Handpicked bijzondere slaapplekken, samengestelde inspiratieroutes en tips per bestemming

illustratie overnachtingen sidebar
illustratie routes sidebar
illustratie bestemmingen sidebar

2. Plan een sessie om de ultieme reisbeleving te creëren

Je wilt graag je eigen reis samenstellen en plannen, maar kunt best een beetje hulp gebruiken. Want een (verre) reis is namelijk nog niet zomaar een ultieme reisbeleving. Er zijn zoveel facetten waar je rekening mee moet houden. En soms zie je door de bomen gewoon het bos even niet meer. Niet erg, want daarvoor heb je mij. Als belevingsontwerper heb ik maar 1 doel, jullie de tofste reisbeleving ever laten ervaren. Waarvan je samen gaat genieten, door te ontdekken, beleven en ervaren. Daarvoor heb ik een aantal sessies samengesteld die je bij mij kunt boeken. Want samen is het toch net even makkelijker (en leuker) dan alleen.

3. Binnenkort is mijn unieke travel planner & travel journal hier te bestellen

De travel planner

In de digitale (printbare) travel planner neem ik je stap voor stap mee in het zelf samenstellen van je bijzondere reisbeleving. De planner bestaat uit een guide én fijne templates, zodat het zelf organiseren van je reis super makkelijk en overzichtelijk wordt.

Het travel journal

Het travel journal is een prachtig vormgegeven papieren journal met ruimte om alle informatie die je onderweg nodig hebt in op te schrijven, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Ook biedt het journal ruimte om al je mooie herinneringen tijdens je reis vast te leggen. Lege pagina’s voor je eigen creativiteit, maar ook “invul”pagina’s voor als je even geen inspiratie hebt. Met super veel tips en voorbeelden hoe je je pagina’s in je travel journal op een leuke manier kunt vullen.

4. Tips om zelf je reis te organiseren

Hieronder vind je allerlei tips om zelf je reis te organiseren. Tips over het reizen met kinderen, tips per land of hoe je een land echt kunt ervaren. Lees ze voordat je je reis gaat plannen zodat je weet waar je allemaal rekening mee moet houden om een unieke reisbeleving te creëren.