Verlang jij er wel eens naar om jouw gave training, coole event of inspirerende training een keer op een mooie plek in het buitenland te geven? Een zichtbaarheidstraining op Ibiza, een yoga retraite in Lissabon, een inspiratiereis naar Valencia, teambuilding in IJsland of een leiderschapstraining in Nepal? Maar komt dan meteen dat stemmetje in je hoofd die vertelt dat dat toch ook gewoon in Nederland kan? Dat je maar normaal moet doen?  En dat er vast niemand mee gaat? Lees dan vooral verder, want ik geef je 7 redenen waarom je het juist wel zou moeten doen. 

1. Je maakt echte connectie met je gasten

Je gaat echt letterlijk en figuurlijk samen op reis. De tijd die je met elkaar doorbrengt tijdens het event is intensiever en langer dan je in Nederland zou hebben. Jullie beleven samen veel mooie momenten waardoor je op een andere niveau met elkaar in contact komt en echte verbinding met je gasten kunt creëren. Ze jullen jou en je event zeker niet snel vergeten.

2. Routines doorbreken zorgt voor nieuwe inzichten

Even weg uit de dagelijkse gang van zaken! Je stapt het vliegtuig in en daarmee ook een beetje uit je comfortzone en dat doen je gasten natuurlijk ook. En je weet het “this is where the MAGIC happens”.  Je kijkt met een frisse blik naar zaken die je bezighouden. En staat volledig AAN op datgene wat je gaat doen in het buitenland. Je krijgt een andere kijk op dingen.

3. Je ontmoet nieuwe mensen en kunt van elkaar leren

Je ontmoet nieuwe mensen en hebt de tijd om hen ook echt te leren kennen. Én van elkaar te leren. De mooiste gesprekken ontstaan met elkaar. Hoe mooi is het om hier ook echt de tijd voor te kunnen nemen. Zonder dat je afgeleid wordt door andere zaken en een agenda die op je wacht.

4. Volledige focus op datgene waarvoor je komt

Voor jezelf geldt dat je je volledig kunt focussen op jouw event en je gasten. Je hoeft je geen zorgen te maken om thuis en om je dagelijkse bezigheden. Je voelt je passie en enthousiasme meteen. Dit geldt natuurlijk ook voor je gasten. Zij hebben de volledige aandacht voor je event en de onderdelen die op het programma staan.

5. Een andere omgeving werkt inspirerend

Ken je dat? Zodra je erop uit trekt en in een andere omgeving bent, gaat het stromen. Je komt in een flow van inspiratie en het ene idee na het andere popt op in je hoofd. Ja natuurlijk, een andere omgeving werkt inspirerend en je krijgt nieuwe inzichten. Het nodigt je uit om dingen eens van een andere kant te bekijken.

6. Genieten met een grote G

Door samen te beleven ontstaan de mooiste momenten. Momenten waarop je echt kunt genieten. Door van jouw event in het buitenland een echte beleving te maken, kunnen jij en je gasten van begin tot einde echt genieten. En dit draagt bij aan jouw en hun geluksgevoel. Puur geluk dus.

7. Een mooie mix tussen actie en ontspanning

Een heerlijke mix tussen actie en ontspanning. Doen waarvoor je event in eerste instantie bedoeld is en voldoende tijd voor ontspanning en genieten. Een wandeling langs het strand, logeren op een idyllische plek, eten in dat bijzondere restaurantje. Alleen dit al is toch een reden om je event in het buitenland te organiseren?

Ik hoop je geïnspireerd te hebben om je gave training, coole event of mooie retraite in het buitenland te organiseren. Echt waar, JUST GO! Zeker weten dat het echt iets toevoegt aan je event. En dat je je gasten een fantastisch gevoel geeft, zodat ze zeker bij je terugkomen.