Samenwerken

Hi! Super leuk dat je met me wilt samenwerken. Ik heb alvast wat mogelijkheden voor een toffe samenwerking op een rijtje gezet. Heb je een ander leuk idee? Neem dan ook zeker contact met me op.

The perfect match

Voor mij (en voor jou natuurlijk ook) is het het belangrijkste dat je accommodatie, product of merk bij Roadtrip to Happiness past. Kernwoorden hierin zijn: beleving,  genieten, quality time, bijzonder, uniek, kwaliteit, sfeervol & persoonlijk. Mochten we geen “perfect match” zijn, dan zal ik dat ook zeker aangeven.

Unieke samenwerkingen

Het liefste bedenk ik samen een unieke samenwerking waar we allebei iets aan hebben. Hieronder vind je alvast wat voorbeelden van wat er mogelijk is, maar laten we vooral bespreken wat het beste bij jouw accommodatie, product of merk past. Mijn uitgangspunt is bij alles “don’t deliver a product, deliver an experience”, want dit is wat mensen gaan onthouden.

Mijn doelgroep

De doelgroep van Roadtrip to Happiness zijn voornamelijk gezinnen die willen gaan genieten van een verre reis. Die samen op avontuur willen, op bijzondere plekken willen slapen, samen leuke dingen willen beleven en quality time met elkaar door willen brengen. Geen standaard reis maar een reis op maat, die precies bij hen past. Zij organiseren deze reis zelf en zijn hiervoor op zoek naar de leukste bestemmingen, fijnste accommodaties, tofste acitiviteiten en leukste routes. Hun kinderen zijn in de leeftijd van 5-18 jaar. Het zijn gezinnen met een boven gemiddeld inkomen die houden van bijzonder, luxe(gevoel), sfeervol en persoonlijk.

Wat kan ik voor je betekenen?

Mijn authentieke ervaringen delen op Social Media & in blogs

Ik vind het leuk om mijn ervaringen met bijzondere accommodaties, toffe activiteiten of mooie producten te delen met mijn doelgroep en hiermee jouw unieke “product” te promoten. Beleving & story telling staan voor mij hierin centraal. In de stories op mijn instagram account neem ik de kijkers mee tijdens mijn ervaring. Geen perfecte, doordachte beelden, maar authentieke, persoonlijke verhalen. Vervolgens schrijf ik een blog over mijn ervaringen die uiteraard geplaatst wordt op het platform van Roadtrip to Happiness.

Vermelding op Roadtrip to Happiness met directe link naar je website

Wil je graag je accommodatie op mijn reisplatform vernoemd hebben, dan kan dat als we “the perfect match” zijn. Promotie kan door middel van een affiliate link naar een partnersite waar je op vernoemd staat, maar kan ook met een directe link naar jouw website. De boekingen lopen bij de laatste optie dus direct via jouw accommodatie. Plaatsing met directe link gaat op basis van een vast jaarlijks tarief. Plaatsing met affiliate link is gratis. Social Media aandacht is hier altijd onderdeel van.

Destination branding/ persreizen

Ik sta zeker open voor destination branding over en persreizen naar bestemmingen die passen bij de doelgroep van Roadtrip to Happiness. We bespreken vooraf hoe we het meeste uit onze samenwerking kunnen halen. Instagram (stories) zet ik hier actief bij in en beleving & het mee op reis nemen van mijn volgers staat altijd centraal in de campagne. Het doel is een virtuele reisbeleving te creëren en ze te laten beleven wat er allemaal mogelijk is op de betreffende bestemming.

Surfen Portugal

Let’s meet!

Wil je graag meer horen over waarmee ik jou zou kunnen inspireren, sparren over wat ik voor je zou kunnen betekenen of heb je ideeën over een samenwerking? Ik ontmoet je graag bij een lekkere kop koffie!