Partners

Ik heb voor mijn reisplatform een selectie gemaakt van partners waar ik enthousiast over ben. Zodra je via een link op mijn website een boeking maakt, ontvang ik van hen een kleine vergoeding. Het is voor jou niet duurder om via mijn website te boeken, maar door deze vergoeding is het voor mij mogelijk jou te blijven inspireren voor je verre reizen en alvast het voorwerk voor je te doen zodat je makkelijk zelf je reis kunt boeken.

Als je gebruik maakt van deze website ter voorbereiding van je reis, dan zou ik het natuurlijk hartstikke tof vinden als je via mijn website wilt boeken. Dat kan via de links op de verschillende pagina’s, maar ook via de directe link hieronder. Klik je van de website weg, dan is in een aantal gevallen de link met mij verdwenen. Bij sommige websites duurt dit wat langer. Ga dus voor de zekerheid even opnieuw via de link als je gaat boeken.

Wat vooral belangrijk is, is dat ik alleen partners, accommodaties en belevenissen selecteer waar ik zelf enthousiast over ben en zelf zou boeken of waar ik al geweest ben. Een vergoeding alleen is voor mij nooit een reden om iets op mijn website te vermelden.

Mijn partners

Accommodaties

Booking.com

Time To Momo, voorheen Moonback (Hotels voor stedentrips)

Eliza was here

France Comfort (luxe vakantieparken Frankrijk)

Dutchen.nl (luxe accommodaties Nederland)

Roompot luxe parken (luxe design parken in Nederland, bijvoorbeeld parken die voorheen van Qurios waren)

Roompot beach houses

Autohuur

Sunny Cars

Vluchten/vervoer

Skyscanner (vind gemakkelijk de juiste vlucht)

Transavia

12go.asia (tickets voor bus, trein, boot, taxi, vluchten in Azië)

Parkeren vliegveld

Eindhoven airport

Reisartikelen

De Zwerver (reisgidsen en kaarten)

Bol.com

Herinneringen

Fotofabriek.nl

Haad Salat Koh Phangan Thailand
Suites 9 Malaga

Let’s meet!

Wil je graag meer horen over waarmee ik jou zou kunnen inspireren, sparren over wat ik voor je zou kunnen betekenen of heb je ideeën over een samenwerking? Ik ontmoet je graag bij een lekkere kop koffie!