Ik heb last van wegwee, zoals Ap Dijksterhuis het in zijn nieuwe reisboek “wegwee” zo mooi noemt. Het tegenovergestelde van heimwee dus. Want oh, wat mis ik het reizen. De vraag van Linda van Fotofabriek kwam dus precies op tijd. Wil je een setje foto’s in retro stijl van ons ontvangen om ze te testen? Ja, tuurlijk wil ik dat! Leuk! Even mijn reisherinneringen induiken nu het reizen tijdelijk niet meer kan.

Ineens wist ik weer hoe leuk het is om je foto’s ook daadwerkelijk te laten afdrukken. De spanning als ze in je brievenbus vallen en je het pakketje openmaakt. Om de herinneringen echt in je handen te hebben. En ze vervolgens natuurlijk zichtbaar op te kunnen hangen op een mooi plekje in je huis. Om zo weer opnieuw van je mooie reis te kunnen genieten. Ieder dag weer.

De printjes zijn mooi mat afgedrukt in polaroid formaat en de kleuren zijn mooi helder. Hoewel je ze vooraf nog kunt bewerken met tekst en illustraties, heb ik dat niet gedaan. Ik doe er liever zelf iets creatiefs mee. Let wel even op dat je de foto nog naar boven moet verplaatsen om het polaroid effect te krijgen. Standaard staat de foto namelijk in het midden.

Dit setje was een test, maar ik ga er vast nog wel een paar extra bestellen. Om zo lekker na te kunnen genieten van onze mooie reizen. Totdat we weer op reis kunnen om nieuwe herinneringen te maken #dreamnowtravellater.

Wil je ze zelf ook bestellen? Dat kan dus hier, bij Fotofabriek.

P.s. Ik heb dit setje retroprints toegestuurd gekregen van Fotofabriek. Ik ga echter alleen samenwerkingen aan die bij mij passen en zal altijd mijn eerlijke mening geven.