Van deze vrolijke zwembanden en luchtbedden voor kinderen én volwassenen word je toch meteen vrolijk? Ik heb de leukste voor jou geselecteerd. Ze zijn allemaal goed voor uren waterplezier.

Shop ze en have fun!

Flamingo opblaas zwembad

Ik zie me wel lekker dobberen op deze kleurrijke opblaasflamingo hoor. De zwemband is perfect voor volwassenen en kinderen. Deze hippe vogel is dus de ideale reisgenoot.

Prijs: € 27,95

zwembad band opblaasbaar zeemeermin

Het australische merk Sunny Life heeft hele hippe zomerartikelen. En deze zeemeermin zwemband is er eentje van. Hij is ook groot genoeg voor volwassenen, dus een extra reden om deze te kiezen.

Prijs: € 35,00

surfboard opblaasbaar Intex

Dit opblaasbare surfboard is de hippe versie van een luchtbed. Door zijn constructie is hij vrij stevig en stabiel. Heerlijk voor wat waterpret of om fijn op te dobberen.

Prijs: € 24,75

zwemband regenboog Sunny Life

Met deze regenboog zwembad in de leukste zomerkleurtjes ben je klaar voor heel veeel waterpret. Deze hippe zwemband is ook van het Australische merk Sunny Life. Ik ben fan!

Prijs: € 35,00

zwemband Petites Pommes

De zwembanden van Petits Pommes zijn echt geweldig. Ze zijn er in allerlei vrolijke kleurtjes. De band is 120 cm in doorsnee, dus lekker groot. Hij is er overigens ook in een klein formaat (€ 33,95)

Prijs: € 54,95

zwemband flamingo goud roze

Mooi toch deze rozee flamingo met gouden touch 🙂 I love it. ietwat kitsch, maar dat maakt hem nu juist zo leuk. Groot genoeg voor alle leeftijden, dus maar eens kijken wie er het eerste op ligt. 

Prijs: € 39,55

luchtbed rose Sunny Life

Dit is toch het perfecte luchtbed voor volwassenen of niet? Als je hier geen vakantiegevoel van krijgt, dan weet ik het niet meer. Cheers, it’s rosé time.

Prijs: € 60,00

Boek Hotel armour shop

Deze kleurrijke toekan is echt te gek. Wat een fijne kleurtjes zijn dit. Hij is mega groot, dus je kunt er echt relaxed op dobberen. Zijn staart is trouwens een fijn kussen.

Prijs: € 30,00

lama zwemband

Lama’s vind ik zelf altijd zo grappig om te zien en dat geldt dus ook voor deze lama zwemband. Van de kleurtjes en printjes word ik echt vrolijk. En jij?

Prijs: € 24,50

zwemband schildpad

Deze opblaasschildpad is de stoere vriend voor je kids voor in het zwembad. Hij is groot genoeg om lekker op te kunnen zitten en vanaf te plonzen.

Prijs: € 27,95

zwemband mediterranea sunny life

Deze prachtige mediterranea zwemband is toch prachtig om stylish verantwoord mee in het zwembad of de zee te dobberen? Echt een te gekke band hoor.

Prijs: € 55,00

opblaasbaar luchtbed en stoel

Om maar even in mediterraanse sferen te blijven…..met dit luchtbed kun je dobberen in zee en om te relaxen op het strand klap je hem in tot stoel. Yeah baby!

Prijs: € 90,00