Estepona – Casa del Patio

Spanje | Andalusië

Authentieke, sfeervolle studios met prachtige patio in het oude centrum van Estepona

Zelf sliepen we op deze sfeervolle plek midden in het oude centrum van Estepona. Hoewel het midden in het centrum ligt, is het er echt heel erg rustig. Je loop door de witte straatjes, met overal kleurrijke bloempotten, naar je hotelletje toe. De patio in het townhouse is werkelijk schitterend. 7 kamers liggen aan deze indoor patio. De andere 2 kamers bereik je vanuit Calle San José, en hebben direct toegang vanaf de straat. De kamers zijn heerlijk, hebben een volledig uitgeruste keuken en zijn van alle gemakken voorzien. 2 studios hebben een balkon, de rest niet. Let hier dus op als je dit graag wilt (zie kamers).

Je loopt de deur uit en om de hoek vind je tientallen gezellige restaurantjes en terrasjes. Ook het strand van Estepona met zijn volledig vernieuwde wandelbouleverd ligt op een paar minuten lopen. Dit is echt een heerlijk plek om het sfeervolle Estepona te ontdekken.

Casa del Patio estepona Spanje
Casa del Patio estepona Spanje
Casa del Patio estepona Spanje
Casa del Patio estepona Spanje

Kamers

  • 7 (Deluxe) studios voor 2 personen zonder terras of balkon
  • 1 studio voor 4 personen (nr 9) met ruim balkon
  • 1 studio voor 3 personen (nr 8) met klein balkon

2 studios hebben direct toegang vanuit het pittoreske Calle San Miguel. De andere 7 studios hebben de ingang in Calle San José. De studios liggen aan een prachtige inpandige patio.

Kleine kinderen zijn hier niet toegestaan.

Faciliteiten

  • Indoor Patio
  • Gratis WiFi