Midden in de Provence, op zo’n 10 minuten rijden van Avignon, ligt op een prachtig terrein deze heerlijke Bed & Breakfast. Bij aankomst word je vriendelijk ontvangen door Jerôme, de eigenaar. De accommodatie bestaat uit 2 B&B kamers, 2 gîtes en 1 boomhut welke in een grote tuin gelegen zijn. Tevens is er een fijn zwembad met ligstoelen. Als je een van de B&B kamers boekt, krijg je ‘s ochtends een heerlijk Frans ontbijtje op het terras. In de boomhut krijg je ontbijt op bed en de gîtes zijn zelfvoorzienend. Tevens is er gemeenschappelijke keuken, een jeux de boules baan en liggen er allerlei spelletjes om te spelen. In deze B&B kom je echt tot rust.

Pavillon Vert met kinderen

  • Zwembad: ja, met ligbedden en parasols. Het zwembad is omheind.
  • De B&B is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Ga je met oudere kinderen (12-18 jaar) dan zou ik een nacht of 4 aanraden. Je kunt dan heerlijk de omgeving verkennen, leuke activiteiten doen en lekker zwemmen. Daarna wordt het wat saai voor ze.
  • De 2 B&B kamers liggen naast elkaar, maar de deuren zijn aan de tuin gelegen. Voor een gezin met kleine kinderen is dit wat minder geschikt omdat je hen niet kunt horen. Voor grotere kinderen kan dit prima.
  • In de boomhut is plek voor een extra bed en een babybedje (naast het 2 persoonsbed). De boomhut is niet super groot, dus er blijft dan niet al te veel ruimte over. Vind je dit niet erg, dan kan het prima voor een paar nachtjes. Ik zou de boomhut niet aanrader voor een gezin met grotere kinderen, daar is hij helaas echt te klein voor. Het is overigens wel een romantische plek voor als je een keer zonder kinderen op pad bent. Jerôme verzorgt een fijn ontbijt op bed.
  • De huizen zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. 1 gîte met uitzicht op de tuin is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen en 1 gîte met uitzicht op het zwembad is geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind (beide hebben 1 slaapkamer).
  • Activiteiten: zwembad, jeux de boules baan, diverse spelletjes beschikbaar. Zoek je veel vertier voor de kinderen dan is dit niet de juiste plek.