Tortuguero – All Rankins Eco-Lodge

Costa Rica | Tortuguero NP (Limon)

All Rankins Tortuguero Costa Rica

All Rankins Eco-Lodge ligt midden in Tortuguero National Park aan het water en het strand. Het is een te gek alternatief voor de grotere resorts die vaak geboekt worden door touroperators. Verwacht hier geen luxe, want de huisjes zijn echt basic, zonder airco en het eten is simpel. De lodge ligt echter midden in de natuur en de vrolijk gekleurde huisjes liggen in een prachtige tuin vol vogels. Je hebt echt het gevoel helemaal weg te zijn van alles. Voor ons droegen de basic huisjes juist bij aan de hele jungle beleving.

De eigenaren doen er alles aan om het je naar de zin te maken en kunnen alle trips voor je regelen; schildpadden hun eieren zien leggen (in het seizoen), kanoën & boottocht om wildlife te spotten en vervoer naar het dorpje en voor hikes. De eigenaar kan ook het vervoer regelen vanaf de pier waar je je auto achterlaat. Aanrader is om dit vanaf Moin te doen zodat je een te gekke boottocht hebt van 3 uur waarin je allerlei wildlife spot. Dit is al een beleving op zich. Het andere ophaalpunt is Pavlona. Heb je geen auto, dan kun je ook vervoer vanuit San José of Puerto Viejo regelen. Een 2e mogelijkheid om naar Tortuguero te gaan is per vliegtuigje, wat wel een duurdere optie is.

Faciliteiten: restaurant aan het water, hangmatten, zwembad, gratis WiFi.

Kamers: 2-3 persoonskamers en 4-persoonskamers. De 4-persoonskamers zijn huisjes. De 2-3 persoonskamers zijn geschakeld, extra bedden zijn mogelijk.

All Rankins Tortuguero All Rankins Tortuguero All Rankins Tortuguero

 

Ontdek deze slaapplek & boek