Lanzac – Domaine de Lanzac

Dordogne | Frankrijk

Domaine de Lanzac Frankrijk Dordogne

Domaine de Lanzac is een luxe, kleinschalig vakantiepark met 30 ruime villa’s in de Dordogne. Het park ligt op de top van een heuvel en heeft een schitterend uitzicht over de vallei. Toen de kinderen klein waren hebben we hier een heerlijke vakantie gehad. De Dordogne is sowieso een prachtige regio waar veel te ontdekken valt.

In de omgeving heb je leuke plaatsen, zoals Sarlat en Rocamadour, wijngaarden waar je een wijnproeverij kunt doen, een aquapark & pretparken, kastelen en grotten. Je kunt er kanoën, klimmen, quad rijden, paardrijden, wandelen, fietsen, golfen en vissen. Kortom, activiteiten genoeg.

Kamers: 30 ruime villa’s met 2-4 slaapkamers, voor 4, 6 of 8 personen, met luxe keuken. Sommige villa’s hebben een privézwembad, jacuzzi of airco.

Faciliteiten: 3 zwembaden, speeltuin, animatie, tennisbaan, restaurant van hoge kwaliteit, luxe loungebar, buitenpaviljoen met bakkerij en panoramaterrassen, gratis WiFi, gratis parkeergelegenheid, receptie met ministore, jeu de boules, voetbalveld, speelveld, VR room, tafeltennis.

Ontdek deze slaapplek & boek

Domaine de Lanzac Frankrijk Dordogne Domaine de Lanzac Frankrijk Dordogne Domaine de Lanzac Frankrijk Dordogne