Hazyview – Ulwazi Rock Lodge

Mpumalanga | Zuid-Afrika

Ulwazi Rock Lodge Hazyview Zuid-Afrika

Deze grote privé lodge, geschikt voor 12 personen, is prachtig gelegen tussen de fruitgaarden en heeft een schitterend uitzicht op de rivier. Het huis is gebouwd om een rots. De lodge is prachtig en sfeervol ingericht, heeft een grote keuken en een binnenzwembad. Binnen een halfuurtje ben je in Graskop, de start van de Panoramaroute. Ook Kruger Park ligt vlakbij.

Faciliteiten: Grote lodge met alle voorzieningen, binnenzwembad, gratis WiFi, BBQ, grote tuin & balkon.

Kamers: De lodge is voor 12 personen en heeft 4 slaapkamers in de lodge en 2 slaapkamers is een bijbehorende cottage. Er kunnen eventueel 2 extra personen op de slaapbank slapen.

 

 

Ontdek deze slaapplek & boek

 

Onze ervaring bij Ulwazi Rock Lodge:

Tijdens onze roadtrip door Zuid-Afrika, wilden we graag op een plek overnachten van waaruit we de Panorama Route konden doen en we tevens wat andere bezienswaardigheden in de omgeving konden zien. We kozen voor Hazyview alleen om Ulwazi Rock Lodge. hier wilden we heel graag overnachten. Het zag er prachtig uit, maar vooral het binnen zwembad lonkte. Leuk voor de kinderen, ook als het buiten wat frisser zou zijn. Hoewel we met hoge verwachtingen gingen (wat natuurlijk altijd gevaarlijk is, haha, werden deze ruimschoots overtroffenEh…..ik bedoel eigenlijk…..we wisten echt niet wat we zagen. Het was nog zoveel mooier en groter dan op de foto’s. De enorme lodge is  prachtig gelegen midden tussen de fruitgaarden, met in de verte uitzicht op de rivier. Het huis is gebouwd om een rots. En hij is HUGE, prachtig en sfeervol ingericht, met zwembad en helemaal voor ons alleen. Even waanden we ons echte filmsterren. Het huis is geschikt voor 12 personen en je kunt er zelf koken. In alles is voorzien. Een supermarkt vind je op korte afstand van de lodge. In de omgeving liggen ook diverse restaurantjes als je liever niet zelf kookt. Binnen een halfuurtje ben je in Graskop, de start van de Panorama route. Dat is echt ideaal. Een fijne uitvalsbasis dus om de omgeving te ontdekken.

 

Ulwazi Rock Lodge met kinderen

  • Zwembad: ja, een binnenzwembadje. Het zwembad is niet omheind, dus met kleine kinderen die kunnen lopen & niet zwemmen, is dit huis minder geschikt. Je moet dan continue alert blijven.
  • De lodge heeft 4 slaapkamers in het hoofdgebouw. 3 met uitzicht op de tuin en rivier, 1 aan de voorkant van het huis. Er liggen ook nog 2 slaapkamers in een direct ernaast gelegen cottage.
  • De lodge heeft een enorme keuken die van alle gemakken voorzien is. Je kunt hier dus makkelijk zelf koken.
  • Met wat geluk zie je apen slingeren in de bomen in de tuin. Vanaf je terras heb je hier goed zicht op. Leuk voor de kinderen (en jezelf).
  • Het huis is ook groot genoeg om met 2 of 3 gezinnen te huren.