Balule Game Reserve – Emhosheni River Lodge

Limpopo | Zuid-Afrika

Emosheni River Lodge Balule Zuid-Afrika

De Emhosheni River Lodge is prachtig gelegen aan de olifantsrivier. De plek is echt uniek. Vanuit de lodge zie je de wilde dieren die naar de rivier komen om te drinken en eten. Dit is een totaal andere beleving dan een lodge die niet aan de rivier ligt.

Boek zeker een extra safari of wandelsafari (check even de minimale leeftijd), maar geniet ook gewoon een middagje vanaf je terras van het wildlife dat hier voorbij komt. Deze plek is een echte aanrader als aanvulling op  je reisbeleving.

Faciliteiten: Zwembad, restaurant, terras met uitzicht op de rivier, gratis WiFi in openbare ruimtes, wildsafari’s tegen toeslag (let op, niet inclusief), wandeltochten (toeslag).

Kamers: 2-pers. Afrikaanse rondavel met eigen terras/patio en uitzicht op rivier, 4-pers. rondavel (2 slaapkamers) met eigen terras en uitzicht op rivier, 8-pers. huis met 4 slaapkamers.

Goed te weten: Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom! Er geldt een toeslag voor toegang tot het reserve. Dit zit niet in de prijs. Aangeraden wordt een auto die hoog op zijn wielen staat of 4WD i.v.m. de wegen  van het reserve. Safari’s zijn tegen toeslag.

 

Ontdek deze slaapplek & boek