Van reis naar bijzondere reisbeleving

Samen creëren we jullie ultieme reisbeleving

Jaaaa, jullie gaan vast een toffe reis maken, anders was je nu niet hier. En je wilt er graag een bijzondere reis van maken, dat kan bijna niet anders. Maar hoe doe je dat? Want een (verre) reis is nog niet zomaar een ultieme reisbeleving. Er zijn zoveel facetten waar je rekening mee moet houden om te zorgen dat je droomreis ook echt dé ultieme beleving wordt. Heb je echt geen idee waar je dan moet beginnen en waar je allemaal rekening mee moet houden? Dan start jouw reisbeleving hier!

Als belevingsontwerper heb ik maar 1 doel, jullie de tofste reisbeleving ever laten ervaren. En jij kiest natuurlijk zelf het pakket dat het beste bij jullie past. Gaan we samen jullie ultieme reisbeleving creëren, wil je een inspiratieboost of wil je me een uur het hemd van het lijf vragen over jouw reisbeleving? `it’s up to you.

1 ding is zeker! Ga je met mij mee op reis, dan wordt dit jullie meest bijzondere reisbeleving ooit.

Inspiration Boost

Dé boost voor jullie bijzondere reisbeleving
97,00/incl. BTW
 • Het doel van de “Inspiration Boost” is om je op weg te helpen jullie ultieme reisbeleving te creëren met alle elementen die een reis nodig heeft om er optimaal van te kunnen genieten.
 • 1 op 1 inspiratiesessie van 1,5 uur (online video call indien jullie verder dan 20 km van Rosmalen wonen) gericht op de droomreis die jullie willen maken. Voorafgaand aan de sessie ontvangen jullie van mij een vragenlijst om jullie alvast aan het dromen te zetten. Wie zijn jullie en hoe ziet jullie droomreis eruit?
 • Vanuit wie jullie zijn, waar jullie van houden en hoe jullie droomreis eruit ziet, gaan we de reis vormgeven. Ik daag jullie uit om anders naar bepaalde dingen te kijken zodat je de keuzes kunt maken die het beste bij jullie passen. Én die de reis tot een echte beleving maken. En dat zit hem in zoveel facetten. No worries, ik neem jullie hier helemaal in mee.
 • Ik geef je legio tips & tricks voor het plannen van je droomreis en alle keuzes die je hierbij moet maken om het een top reisbeleving te laten worden. Maar geef je ook veel tips voor tijdens de reis. Het maakt hierbij niet uit of je de reis zelf wilt gaan plannen of je het gaat uitbesteden aan een reisspecialist.
 • We bespreken waar je specifiek op moet letten als je met kinderen reist.
 • Je kunt hierna lekker zelf aan de slag met het verder vormgeven van jullie reis of ik koppel je aan een reisagent waar ik mee samenwerk. Zij neemt contact met jullie op en is vanaf nu jullie aanspreekpunt. Zij zal de reis verder met jullie bespreken en een offerte te maken.
 • Kies je voor de optie 1 (zelf aan de slag) dan stuur je mij voorafgaand aan de verdiepingssessie jullie opzet en planning voor de reis. Ik duik in jullie reis met mijn belevingsbril. Hoe kunnen we deze reisbeleving nog beter maken?
 • Kies je voor optie 2, dan bespreek ik met de reisagent jullie wensen voor de reis en welke elementen er in moeten zitten om tot de ultieme reisbeleving te komen. Zij neemt ook nog even contact op om jullie beter te leren kennen. Vervolgens gaat zij aan de slag om voor jullie een offerte te maken voor jullie ultieme reisbeleving.
 • Vervolgens plannen we een verdiepingssessie om jullie reis nog gaver te maken! Uitgangspunt is de door jullie zelf samengestelde reis of de door de reisspecialist samengestelde reis. We bespreken tijdens de sessie jullie route, planning en inhoud en ik geef advies over hoe je jullie reis nog toffer kunnen maken voordat je daadwerkelijk gaat boeken. Vragen die je hebt of problemen/onduidelijkheden waar je tegenaan gelopen bent bespreken we uiteraard.
 • Jullie kunnen me tijdens het traject per mail alle vragen stellen die je nodig hebt voor het plannen of voorbereiden van je reis.
 • Good to know: ik ben zelf geen reisagent en de reis boek je dus ook niet bij mij. Je kunt je reis zelf regelen en organiseren óf je kiest ervoor de reis te boeken bij de reisagent waarmee ik samenwerk. Zij is een expert in het organiseren van reizen, heeft de juiste contacten en is ook jullie aanspreekpunt tijdens de reis. Haar bedrijf is aangesloten bij ANVR, SGR en calamiteitenfonds, dus de reis is bij haar in goede handen.
 • Je kiest voor mijn diensten als je van je reis de allertofste reisbeleving ever wilt maken.

Ask me anything

Stel me al je vragen over jullie reisbeleving
47,00/incl. BTW
 • Het doel van de “Ask me anything” sessie is om alle vragen die je hebt over de reis die je wilt gaan maken, aan mij te stellen. Zodat je daarna weer verder kunt met het samenstellen van jouw bijzondere reisbeleving.
 • In 1 uur kun je me telefonisch al je vragen stellen over de reisbeleving die jullie willen gaan maken.
 • Je kunt gebruik maken van al mijn kennis en ervaring over reizen, reizen met kinderen én het creëren van dé ultieme reisbeleving. Of het nu gaat over waar je moet beginnen, over de planning en route, waar je allemaal rekening mee moet houden of over het reizen met kinderen. Je mag me alles vragen.
 • + Het maakt hierbij niet uit of je de reis zelf wilt gaan plannen of je het gaat uitbesteden aan een reisspecialist. Het helder hebben van hoe jouw unieke reisbeleving eruit ziet is altijd de eerste stap. Ook als je daarna naar een reisspecialist gaat.
 • Good to know: ik ben zelf geen reisagent en de reis boek je dus ook niet bij mij. Je kunt je reis zelf regelen en organiseren óf je kiest ervoor de reis te boeken bij de reisagent waarmee ik samenwerk. Zij is een expert in het organiseren van reizeen, heeft de juiste contacten en is ook jullie aanspreekpunt tijdens de reis. Haar bedrijf is aangesloten bij ANVR, SGR en calamiteitenfonds, dus de reis is bij haar in goede handen.
 • Je kiest voor mijn diensten als je van je reis de allertofste reisbeleving ever wilt maken.

Ga je zelf aan de slag met het organiseren van jullie reisbeleving?

Download dan zeker mijn stappenplan om in 15 stappen zelf je unieke reisbeleving te creëren.