Hey reislustige levensgenieter!

Wat leuk dat je meer wilt weten. Ik help je namelijk graag om jullie bijzondere gezinsreis te organiseren.
Én ik wil jullie graag inspireren  om de wereld te ontdekken en samen op reis te gaan. Om het gewoon lekker te gaan doen. JA ECHT, JUST GO!

Omdat ik er namelijk in geloof dat als je samen dingen beleeft, er mooie momenten met elkaar ontstaan. Mooie momenten waarvan je echt kunt genieten. die zorgen voor echte quality time met elkaar en die bijdragen aan je geluk. Samen maak je de mooiste herinneringen voor het leven. Samen reizen, beleven en genieten maakt simpelweg gelukkig. En daar help ik je graag bij.

MAAR jullie zijn gewaarschuwd!
Er komen namelijk wel wat onverwachte dingen op jullie pad.

  • Be prepared; het wordt namelijk puur genieten, door samen te beleven.
  • Jullie beleven echte quality time met elkaar.
  • jullie ontdekken nieuwe plekken & culturen en ontmoeten inspirerende mensen. Hierdoor kijken jullie met een frisse blik naar je dagelijkse leven.
  • Jullie ervaren bijzondere belevenissen die jullie nog nooit eerder gedaan hebben en die je soms uit je comfortzone halen. Yes!
  • Jullie krijgen een reis die 100% bij jullie past en leuk is voor iedereen.
  • jullie kunnen je helemaal opladen & gaan vol energie weer naar huis.
  • Het levert puur geluk op, voor allemaal!

Nog steeds enthousiast?
Laten we dan eerst even bellen met elkaar zodat ik je meer
kan vertellen over wat ik voor jullie kan betekenen.

Onze roadtrip to happiness

 Ik help je om van jullie reis een bijzondere beleving te maken. Ik ga als eerste met het hele gezin in gesprek. Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren, leer ik jullie kennen en krijg ik een beeld van wat jullie precies willen en wat bij jullie past. Door mijn jarenlange reiservaring, ook met onze kinderen, ben ik in staat om de juiste vragen te stellen en jullie hierin goed advies te geven. Ik weet wat het betekent om met kinderen op reis te gaan.

Ik ga vervolgens voor jullie aan de slag en stel belevingsreis op maat voor jullie samen. Geen standaard reis dus, maar een unieke persoonlijke reis waarin jullie wensen, beleving & de 5 values van Roadtrip to Happiness centraal staat (die je trouwens hier kunt lezen). Met de beste route en reisplanning, bijzondere logeeradressen, toffe belevenissen, plekken die je niet mag missen, tips die je ter plekke kunt doen en uiteraard de kosten.

Past de reis bij jullie wensen? Dan ga ik de reis voor jullie boeken. De boekingen worden ondergebracht bij Travel Counsellors, een betrouwbare organisatie die tevens aangesloten is bij SGR, calamiteitenfonds, ANVR en IATA. Ik zorg ervoor dat je de reisplanning en alle reisbescheiden ontvangt. Het reisprogramma, alle vouchers & aanvullende informatie zet ik ook in een app, zodat je deze altijd kunt raadplegen waar je ook bent. Tijdens jullie reis kun je bij problemen altijd contact met me opnemen en is er een Care Center 24/7 bereikbaar zodat je er nooit alleen voor staat mocht er onverhoopt iets gebeuren.

Ik denk echt aan alles om jullie reis echt bijzonder te maken. Jullie gaan beleven, ervaren, ontdekken, verrast worden en jezelf verwonderen. Jullie gaan genieten én echte connectie met elkaar maken. We stellen met lef een reis samen die bij jullie past. Én jullie gaan herinneringen voor het leven maken, zeker weten.