Hi, ik ben Birgit

Ik pas niet echt in een hokje en ben niet in 1 woord te vangen. Net zoals jij waarschijnlijk. Heerlijk toch. Ik ben namelijk helemaal wie ik wil zijn en Roadtrip to Happiness is hieruit ontstaan. Ik ben mezelf, leuke vrouw, lieve moeder, fijne dochter, gezellige vriendin, levensgenieter, traveladdict, belevingscreator, ontdekkingsreiziger, business woman, organisator, creatief wonder, multipassionate, inspirator, organisator, ideeëngenerator, sparringpartner, gastvrouw, lefgozer & powervrouw. Ik ben steeds weer op zoek naar manieren om te groeien en ik omring me dan ook graag met inspirerende, passievolle mensen. Omdat dit me inspireert, ik er blij van word én ik hierdoor steeds weer kan groeien.

 

Zin om kennis te maken bij een goede kop koffie of thee?

Yes, let's meet

“The purpose of life, after all, is to live it, taste experience to the utmost, to reach out eagerly and without fear for newer and richer experiences.”

– Eleanor Roosevelt –

IK LEEF MIJN MISSIE

Mijn missie “puur genieten, door samen te reizen, ontdekken & beleven” leef ik zelf helemaal. In alles wat ik doe. Omdat ik erin geloof dat je echt gelukkiger wordt van dingen met elkaar beleven. Dat je daar echt van kunt genieten. En dat is wat ik wil. Genieten van het leven en elkaar. Door echte Quality Time. Er alles uithalen wat erin zit. Omdat samen reizen, dingen beleven en genieten simpelweg gelukkig maken.

En ik heb dus ook de behoefte om jou hierin te inspireren. Om je te inspireren de wereld te ontdekken op je eigen manier. Om op reis te gaan met je gezin of anderen. En echt te gaan beleven, ontdekken en ervaren. Om het gewoon te gaan doen. Er zijn eigenlijk geen beperkingen. Ja echt. JUST GO!

En heb je wat hulp nodig? Dan help ik je graag om van je reis “all over the world” een echte beleving te maken. Zodat de mooiste momenten ontstaan. Momenten waarvan je kunt genieten, waardoor je geïnspireerd wordt en waarin je echte verbinding met elkaar maakt. Dit zijn de momenten die je niet meer vergeet, de “memories for life”, die bijdragen aan je geluk.

 

En dit ben ik ook nog

Voor mij staat mijn gezin op nummer 1, altijd! Ik reis graag samen met hen de wereld over. Om samen dingen te beleven en te genieten. Onze reizen organiseer ik natuurlijk altijd zo dat het een echte beleving wordt. Met Kees ging ik 16 maanden op wereldreis en later gingen we samen met onze kinderen Luke en Tess 10 weken op reis door Myanmar, Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Een herinnering voor het leven kan ik wel zeggen. We reisden samen door vele landen, sliepen op bijzondere plekken en beleefden samen de mooiste momenten. We maakten “memories for life”, brachten veel “Quality time” met elkaar door en genoten. Ook tijdens de andere reizen die we met elkaar maakten. En we willen samen nog veel meer van de wereld ontdekken en beleven.

En hier houd ik ook nog van:

Handlettering | (travel) journaling | tekenen | mediteren | hardlopen | wandelen voor inspiratie | lekker uit eten | good coffee & wine | nieuwe plekken ontdekken | gezellige avondjes met vrienden | me dates | date nights met manlief | family dates | mezelf blijven ontwikkelen en uitdagen | nieuwe dingen ervaren

ZOMAAR Een paar van mijn favoriete belevingen

Op paarden een afgelegen gebergte in China ontdekken en ’s avonds bij het kampvuur André Hazes zingen voor onze Chinese vrienden. De monniken mysterieus horen chanten in Myanmar. Uit de trein hangen in Sri Lanka gewoon omdat het daar kan. Me in een film wanen in het ruige Tibet. Snorkelen in ijskoud gletsjerwater tussen 2 tectonische platen in IJsland. Wildlife spotten vanuit onze prachtige lodge in Zuid-Afrika. Ziplinen over de boomtoppen in Costa Rica. Slapen in een treehouse midden in de jungle.

Onze volgende beleving

We zouden dit jaar op roadtrip gaan door Namibië en kamperen op het dak van onze auto. Daarna lekker gaan relaxen op de witte stranden van de Seychellen. Maar dat zat er helaas niet in. Deze houden we dus lekker te goed voor volgend jaar.

Hier droom ik nog van….

Me vergapen aan het noorderlicht en met de kinderen op sneeuwscooters scheuren door het magische witte Lapland, op bootsafari in de Okovangodelta in Botswana, wildlife spotten op de Galapagos Eilanden, op zoek naar de grazende apen van Ethiopië, op ontdekkingstocht door het onontdekte Alaska.

Let’s meet

Wil je graag meer horen over waarmee ik jou zou kunnen inspireren, sparren over wat ik voor je zou kunnen betekenen of heb je ideeën over een samenwerking? Ik ontmoet je graag bij een lekkere kop koffie!

Liefs Birgit